1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Zakon Igre

Ayllwyn // 7. Listopad 2015. u 00:07
 1. Ayllwyn

  Ayllwyn pretty boy

  Konvencija ZaKon igre je jednodnevno događanje posvećeno igrama čiji je sastavni dio preuzimanje i odigravanje uloga u raznim oblicima (stolne igre i računalne igre, larpovi…) Na prvom ZaKonu igre, posjetitelji će moći doznati kakve sve vrste igara uloga postoje, te se okušati u njima, uz pomoć i vodstvo iskusnih igrača. Konvencija će se održati u subotu 17. listopada 2015. godine, s početkom u 14 sati, u prostorima Filozofskog fakulteta.

  12049148_1014209761933753_2358517156284083886_n.jpg

  ZaKon igre organiziraju Sekcija za roleplay Kluba studenata Filozofskog fakulteta i Društvo za promicanje kulture i umjetnosti Cygnus, s ciljem približavanja igara uloga što većem broju ljudi. Konvencija je rezultat volonterskog angažmana članova ovih dviju neprofitnih organizacija te predstavlja prvo događanje u nizu planiranih jednodnevnih konvencija srodne tematike.

  SRP KSFF: https://www.facebook.com/groups/srpksff/

  Cygnus: https://www.facebook.com/drustvocygnus

  Pozivamo sve zainteresirane izlagače, predavače i kreativce da sudjeluju u programu ZaKona Igre vođenjem predavanja, radionica okruglih stolova ili igara! Poželjno je da prijavljene programske točke budu prikladne i za početnike, kako bi što više ljudi otkrilo čari roleplaying igara.

  Ukoliko želite sudjelovati s nekom programskom točkom, možete se prijaviti na sljedećoj poveznici: ZaKon Igre - Prijava programa

  Ukoliko želite sudjelovati kao volonter, prijavite se putem sljedeće poveznice: ZaKon Igre - Prijava za volontiranje

  Vidimo se na ZaKonu Igre, jer igranje je zakon! :nice:
   
  Ivanhoe se sviđa ovo.
Crazy cat lady
Bavi se svime i svačime, voli započinjati projekte, ali ih ne voli dovršavati. Ne može živjeti bez serija, sira, čokolade i Interneta. Fantastiku voli jer je fantastična, pa će tako i njeni članci uvijek biti fantastični. Ako vam se ne svide, naći će vas i ukrasti vam dušu. Ne šalimo se.
porta2_tags:

Podijelite ovu stranicu