1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Veliki Mortal Kombat X turnir u Zagrebu

Sherpa // 25. Svibanj 2015. u 20:10
 1. Sherpa

  Sherpa Legenda

  Videotop d.o.o., ovlašteni zastupnik i distributer video-igara u partnerstvu s TISAK d.d. organizira veliki turnir s bogatim fondom nagrada u borilačkoj video igri Mortal Kombat X.

  Mortal Kobat X turnir najava.jpg

  Turnir u najmodernijoj i najatraktivnijoj borilačkoj videoigri današnjice, održat će se u trgovačko-zabavnom centru City Center one Zagreb East (Zagreb, Slavonska avenija 11d) ispred multimedijalne knjižare Tisak media na razini -1. Sudjelovanje(*) na turniru je potpuno besplatno i otvoreno za sve zainteresirane, bilo da se radi o zaljubljenicima u videoigre i eSports natjecanja, ili pak posjetiteljima trgovačkog centra.

  Natjecanje će biti podijeljeno na dvije etape, dva kvalifikacijska kruga koja će se održati 30. svibnja i 6. lipnja s izravnim plasmanom u veliko finale 13. lipnja 2015. Kako bi se popeli na pobjednički tron i osvojili jednu od tri vrijedne i atraktivne nagrade, natjecatelji će u finalu morati pokazati istinsko znanje i vještinu virtualnog nadmetanja u Mortal Kombat X-u.

  Mortal Kobat X Scorpion vs SubZero.jpg

  Natjecatelji će se jedni s drugima nadmetati na konzolama PlayStation 4 spojenim na velike HDTV ekrane, a čitavu realizaciju turnira vodit će Udruga virtualnih igara. Najboljeg od najboljih čeka najmoćnija kućna konzola današnjice, Sony PlayStation 4 majica Mortal Kombat X. Drugoplasirani će uz majicu Mortal Kombat X osvojiti rijetko i vrijedno kolekcionarsko izdanje PS4 igre Mortal Kombat X Kollektor's Edition(**), dok će trećeplasirani biti nagrađen igrom Mortal Kombat X za PS4.

  Kao dodatan zabavni sadržaj, posjetiteljima City Center one Zagreb East će ispred Tisak media multimedijalne knjižare na razini -1, sve dane za vrijeme održavanja turnira od 30. svibnja do 13. lipnja, biti ponuđen i „free-play“ igre Mortal Kombat X na posebno dizajniranom igraćem stalku.

  Mortal Kombat X je najnoviji nastavak kritički iznimno dobro prihvaćenog borilačkog serijala proizvođača NetherRealm Studios, koji svojim desetim nastavkom ovu kultnu franšizu lansira na novu generaciju platformi. Mortal Kombat X kombinira filmsku prezentaciju s novim načinima igre kako bi isporučio najbrutalnije Kombat-iskustvo do sada. Igrači imaju priliku zakoračiti u izvornu priču serijala koja ugošćuje neke od najkarizmatičnijih likova poput Scorpiona i Sub-Zeroa, istovremeno predstavljajući čitav niz novih izazivača koji se bore na stranama dobra i zla. Mortal Kombat X je trenutno dostupan za platforme PC, PlayStation 4 i Xbox One, a od 6. lipnja i za PlayStation 3 te Xbox 360.

  Mortal Kombat X KE.jpg

  Dodatne informacije kao i pravila turnira možete vidjeti na UVI – Mortal Kombat X turnir | Udruga Virtualnih Igara

  Prijavite se, natječite i zabavite!


  (*) Broj sudionika Mortal Kombat X turnira je ograničen. Više informacija na TISAKmedia - Besplatna dostava, Najbolje knjige, Multimedija, CD-ovi, DVD-ovi, Igračke, Video igre, Društvene igre .
  (**) Mortal Kombat Kollektor's Edition sadrži: ručno obojanu figuru lika Scorpion visine 28 cm, Serialised čeličnu Mortal Kombat X karticu, ekskluzivno pakiranje igre Mortal Kombat X u metalnom kučištu, dodatni igriv sadržaj i strip Mortal Kombat Comic Book Volume 1.


  Ovaj članak je također objavljen i na 227gaming.com

  Vezane teme na forumu:
   
porta2_tags:

Podijelite ovu stranicu