1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

The Elder Scrolls

Rasprava u 'Virtualna Arena' pokrenuta od LugarSivi, 9. Studeni 2006..

 1. Dremora

  Dremora Kreegah Bundolo

  Budeš s vremenom. Kako te igra neće ispunjavati u potpunosti potražiti ćeš u tamnim ku[t]cima interneta rješenje za taj problem.
   
  Ayllwyn se sviđa ovo.
 2. Ivanhoe

  Ivanhoe Dr. Disco

  Bolje da neznaš ionako se ne radi o stvarima za prvi walkthrough, jedino što skyrimu esenšli treba bez obzira na obzir jesu UI modovi da smanje taj ogavni konzolitis menija.
   
  Dremora se sviđa ovo.
 3. MarkaN

  MarkaN I'm Batman

  Lijepa amazonka @Ayllwyn mora se priznati :laugh: Javi kako idu avanture.
   
 4. Ayllwyn

  Ayllwyn pretty boy

  Upravo sam ubila nekog ružnog pauka s guštom. :yay:

  I koljem fejk zombije ko muve. :yay:
   
 5. Ayllwyn

  Ayllwyn pretty boy

  I zmaja sam ubila :yay:
   
 6. Sherpa

  Sherpa Legenda

  j♥♥eš to, reci jesi dobila strijelu u koljeno?
   
 7. Ayllwyn

  Ayllwyn pretty boy

 8. Belmorn

  Belmorn Master of Whisperers

  obavezno si instaliraj modove za immersive weapons i armor
  igra je bez njih vrlo monotona i pusta po pitanju geara
   
  Lord se sviđa ovo.
 9. Dremora

  Dremora Kreegah Bundolo

  Mislim da bi bilo dobro formirati listu esencijalnih modova :D
   
 10. MarkaN

  MarkaN I'm Batman

  A gle, zapravo u odnosu na Oblivion još je i jako bogata kad pogledaš. Meni je i vanilla paleta bila začuđujuće bogata i raznovrsna. Serijal je napredovao, barem po tom pitanju. Esencijalni modovi su meni puno više od samo SkyUI-a, immersice packa i pokojeg ENB-a. Nova (papirnato-pejzažna) mapa je must have, brisanje quick-travela na početku igre isto, additional map markers (+DLCs) isto, additional loading screens isto, Loadout gdje sačuvaš i mijenjaš čitave buildove opreme na sebi, funkcionalnosti poput boljeg i logičnijeg trade & barter sistema, unaprijeđenog fighting sistema, patchanja Questova koji nemaju izlaza ili alternativnih krajeva... pa čak ako se osjećaš hardcore i Realistic Needs and Diseases + Legendary Difficulty. I sve je to su samo osnovne funkcionalnosti koje možeš / moraš dodati jer čine igru 100 puta boljom, maltene savršenom.

  btw. Evo mojih Skyrim karaktera, ja sam radio roleplay po svome više nego po Elder Scrolls settingu.

  MarkaN - Champion of Skyrim - Prvi moj dragonborn, odmah od gorućeg Helgena preko Riverwooda do zla u visokim snježnim jazbinama, praktiči je goloruk se sukobio sa Alduinom i porazio te stigao u Sovengarde daleko prije vremena. Kada je izašao kao pobjednik na sebi je imao stari zahrđani i neupgradeani Steel Longsword i Iron Shield.

  TESV 2012-08-19 22-43-32-05.jpg
  TESV 2012-10-21 21-46-35-23.jpg

  Ljubav na prvi pogled
  TESV 2012-10-22 22-43-57-26.jpg

  Kasnije se pokušao skrasiti, izgradio si je kuću, oženio krasnu Ingjard koja mu je bila dugotrajna kompanjonka još od doba Dawnguarda, međutim Dragonborna neće mir samo tako pa dužan je vratiti se na front kao nepokolebljiv šampion Meridije i spašavati zemlju od sila nečistih sa novom kršnom nordijskom kompanjonkom Mjoll.

  TESV 2013-02-17 16-19-52-25.jpg TESV 2013-06-15 00-35-49-11.jpg


  Akira - The White Ghost of Skyrim - Drugi i meni najbolji karakter kojeg sam napravio. Ako je Kratos bijeli duh Sparte onda je Akira bijeli duh Skyrima. Izašla iz duge, misteriozne i itekako mračne prošlosti, Akira si je izgradila takvu reputaciju da je postala strah i trepet. Svakome stanovniku koji vidi tu figuru duge pletene bijele kose i plašta tamnog kao bezdan sledi se krv u žilama. Najučinkovitijem plaćenom ubojici u povijesti zemlje te najvještijoj Nightingaleki niti jedna meta nije utekla te unatoč spremnoj organizaciji Imperijalaca uspjela je naposlijetku i ukloniti samog vrhovnog kralja (doduše samo po tituli) te pobjeći od svakog budnog oka plivajući do smrznutih močvarnih obala Hjaalmarcha, jezivog mjesta gdje duhovi i razne zvjeri lutaju a stanovnici se u jezi drže što podalje - To je ujedno mjesto gdje je našla svoje utočište i siguran dom (Windstad Manor).

  TESV 2013-06-14 03-02-17-76.jpg
  Kasnijih dana, izašla iz pepela propalih carstava i mračnog sestrinstva Akira nastavlja svoje pustolovine neustrašiva i pred najmračnijim kutevima Tamriela osjećajući se dužna otkupiti za grijehe iz prošlosti i izvršiti pravdu te vratiti balans u zemlju stoga ovoga puta - na meti su samo krivci.

  TESV 2012-08-19 22-30-03-94.jpg

  Najnovija kompanjonka je mlada Wood elfica Aranya (mod) oštrog oka i još oštrijih strijela, savršena učenica za nekog njezina kalibra.

  TESV 2013-06-24 20-51-40-08.jpg

  Moram ići van.. To be continued.
   
  Posljednje uređivanje: 1. Svibanj 2015.
 11. MarkaN

  MarkaN I'm Batman

  I'm back!

  Mrki - Unbreakable spirit of the Nords
  - Pustolov, ratnik što strah ne poznaje. On je srca hrabra, on oružjem vlada i preda njim svako zlo strada. :facts: No da... To je lik sa kojim sam htio nastaviti priču kakvu sam nepotrebno požurio na početku sa MarkaN karakterom. Znači jednako tako melee klasa, međutim ipak se razvio u svoga lika.

  TESV 2012-10-10 03-32-21-45.jpg

  TESV 2012-08-11 01-19-54-31.jpg

  Ovaj koristi većinom Dawnguard Crossbow i Dual Wielda power mačeve u "divljijoj" ulozi (aka strength-dexterity mix) dok MarkaN je više plemeniti vitez koji je kao SpellSword klasa, koristi luk i strijelu te se ne srami štit podići ukoliko zatreba. Dakle Mrki je malo divlja varijanta navedenog. Ovaj manje pazi koga će potamaniti jer njemu su sva vampirska, zmajska i sl. bića ista. Ako treba počistiti zemlju učinkovito, njega se zove. Zaslužan je također za prevagu snaga u civilnom ratu gdje je pokrenuo divlja Nordijska srca pridružeći se Stormcloakima i vratio zemlju narodu koji je sada ponovno jak, neovisan te ima potencijala zajednički kao jedan zadati primitivan no težak udarac bahatim Thalmorima te ih vratiti na svoje mjesto. I on se skrasio u kući (Heljarchen Hall na snježnim vrhovima sa pogledom na pokrajnu Whiteruna), međutim ona mu je samo stanica između questova. Žena Lidya se brine za kuću i cijepa drva dok mu društvo u pustolovinama pravi vrijedna Dawnguard ratnica Ingjard.

  TESV 2012-10-15 23-09-18-23.jpg

  TESV 2013-02-10 02-03-39-31.jpg


  Saccra - Harbinger of chaos and doom - Demon ženskog spola nepoznatih korijena. Neki kažu da je utjelovljenje same fuzije Deadra i njihovih moći dok drugi kažu da njezina zla manifestacija potječe i iz davnijih vremena no što je to postanak Deadra i njihovih nastanjivanja na Nirnu.

  TESV 2012-08-14 15-23-35-38B.jpg

  To je lik kojeg sam napravio kako bi mogao preći sve "zle" varijante questova. Međutim nije sve samo u questovima, njezina uloga u oblikovanju svijeta je itekako značajna. Pridružila se Imperijalnim snagama i podigla moral već raštrkanog i propalog carstva samo da bi unijela lažnu nadu te tako pridonijela podlim planovima Thalmora o osvajanju Tamriela koji to isto korumpirano carstvo ionako već drže za muda. Kaos je stepenica za uspinjanje a nitko ju nezna bolje koristiti nego ona.

  TESV 2012-08-18 05-42-25-03.jpg

  Također je sa raznim Daedrima u paktu, glumeći da služi njima dok oni zapravo u istini služe njoj. Može postati vampir i vratiti se u svoj ljudsko-demonski oblik kako joj se sprdne, a za sve ostalo tu joj služi već odavno prokleta vampirica Serana kao desna ruka, koju doduše, pored svih svojih moći, rijetko ima potrebe i korsititi.

  TESV 2013-06-15 18-10-26-59.jpg


  Kronan Gro Waaagh - For da Waaagh - Karakterno možda nepotreban lik pored palete već sličnih, međutim zabavno je igrati kao divlji i primitivni ork, koristeći prirodne Berserk moći i prelaziti razne slojeve priče naseljene Orkovske rase po Strongholdima prostranjenim širom Skyrima.

  TESV 2012-09-21 01-07-50-76.jpg

  Ima najjači mogući hrđavi oklop za slučaj da mu isti uopće i zatreba, isto kao i oružja pored kojih nekad više perferira i golim šakama obračunati se sa protivnicima. Ork kao ork, čak sa zmajevima se voli najviše obračunati na zemlji sa dobrom sjekirom u ruci. Koristi Dawnguard Crossbow za na daljinu jer misli da je luk za p♥♥kice a magija mu je samo kao takva odbojna. Sa obzirom na prirodne moći kao i one dragonborna, priča se da je samo pitanje vremena kada će njegov potencijal dorasti onome što "krasi" njihovog legendarnog no ukletog boga Malacatha.

  TESV 2012-09-18 19-38-27-47.jpg
   
  Posljednje uređivanje: 1. Svibanj 2015.
  Lord, Falak, Ayllwyn i 1 drugoj osobi se sviđa ovo.
 12. Rookie

  Rookie nick says it all ...

  ekipa, jel ko od vas probao ili već igra legends? ako vas ima, javite se pa da zaigramo koju partiju.

  btw sad ima i mobilna verezija i funkcionira iznenađujuće dobro
   
  Lady Charlotte se sviđa ovo.
 13. Lady Charlotte

  Lady Charlotte Sorceress of the Eydis Illuminati

  Bok Rookie, dobro nam došao natrag
   
 14. Rookie

  Rookie nick says it all ...

  long time no see .. bio sam ja prisutan i pratio događanja, al uglavnom van profila
   
 15. Dellamore

  Dellamore Novi Član

  nekih 150 sati "Obliviona" i skoro pola karte prošao. :) neki mangupi su mi smanjili neke skillove, endurance, strenght i tako, jel se to ikako može povratit? spavanje ne funkcionira koliko sam shvatio.
   
 16. Furiosa

  Furiosa Imperator

  Trebaju ti restoration spellovi ili nabaviš scroll/potion. Al spellovi su bolje ulaganje.

  Meni je još ostao Shivering Isles za dovršit (Dishonored me okupirao pa sam zaboravila na to) i mogu na Skyrim.
   
  Dellamore se sviđa ovo.
 17. Dellamore

  Dellamore Novi Član

  koji točno spell-ovi? i di ih ima za kupit? :)
   
 18. Furiosa

  Furiosa Imperator

  Pa, ovisi koji ti točno trebaju :laugh: Al najsigurnije ti je kupit/spellmakeat za sve attribute, znači restore speed spell, restore strenght... jer nikad ne znaš koja će ti kad zatrebat. Ugl. možeš kupit za samo jedan attribute pa ostale sam napraviš.
  Kupiš ih kod svećenika u chapelima po gradovima
   
  Dellamore se sviđa ovo.

Podijelite ovu stranicu