1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Svakog mjeseca na Xboxu čak dvije besplatne igre

MarkaN // 29. Lipanj 2015. u 19:38
 1. MarkaN

  MarkaN I'm Batman

  Povodom druge godišnjice Games with Gold programa Microsoft će igrače (koji koriste Gold pretplatu, naravno) darovati ne samo se jednom (kao dosad), nego i dvije igre svakoga mjeseca. Za razliku od PlayStationa Plus koji većinom nudi indie naslove, Xbox ponuda igara širi se i do najvećih naslova, što onih starijih a što novijih.

  143524791527-620x360.jpg

  Tijekom srpnja glavni akter ponudi biti će Assassin's Creed IV: Black Flag, dok od 16.7. do 15.8. biti će ponuđen i puzzle platformer So Many Me.

  Oni sa dobrim (te sad već ipak) starim Xboxom 360 od 1. do 15.7. moći skinuti Plants VS Zombies, a kao šećer za kraj dočekat će ih završni akcijski spektakl jedne od najpoznatijih trilogija - Gears of War 3.

  Oni koji stignu, do kraja lipnja još mogu na Xboxu One preuzeti Massive Chalice i Pool Nation FX, te na Xboxu 360 - Thief!

  games-w-gold-hero.jpg

  Dobro je vrijeme za igranje na X platformi.
   
Roker, gamer, fantasy i SF fanatik sa dobrim okom za detalje i čitanje između redova, alergičan na površnosti, nedostatke kreativnosti i prosječnosti. Stvorio Lock´N´Load - nezavisni hrvatski gaming portal, kao kreativan i kvalitetan odgovor na ustajale i generične komercijalne gaming stranice, sad je već veteran domaće gaming scene, a među ostalim pisao je i članke u časopisu Plan B. Trenutno umirovljen što se tiče aktivnog pisanja, no ipak bez obaveze napravi tu i tamo neki članak za GoodGame.hr kao i Eydis te piše razne članke istih tematika na engleskom na svom blogu - MarkaN's BLog.
porta2_tags:
  1. Sherpa
   Sherpa:

   Ovaj članak je pun lažnih tvrdnji. Mogu li krenuti redom?

   Od kada je Games with Gold krenuo svaki mjesec je nudio dvije igre za Xbox 360 i jednu igru za Xbox One (trebalo im je malo dulje da taj program dođe na Xbox One). Princip je bio jednostavan. Jedna igra je postajala dostupna početkom mjeseca, druga sredinom tog mjeseca. Ze one koji ne vjeruju u to što pišem, evo linka - List of Games with Gold games - Wikipedia, the free encyclopedia

   Ovo isto tako nije točno. Količina indie naslova koje Games with Gold nudi je u globalu identična onoj koju PlayStation Plus program nudi. Štoviše, Xbox korisnici su se dugo vremena bunili kako PlayStation korisnici imaju bolju ponudu od njih. Ponajprije, po pitanju toga što u svom programu mogu dobiti potpuno nove igre, makar one bile indie igre.

   Posljednje uređivanje: 30. Lipanj 2015.
  2. MarkaN
   MarkaN:

   Onda i ostali portali puni su lažnih tvrdnji. Slobodno odi i tamo zasipavati njihove članke takvim komentarima.

   Uglavnom što si ovdje rekao: "Nije točno, osim što je." Bravo.

  3. Sherpa
   Sherpa:

   Dobar izgovor za napisati senzacionalistički članak bez da se provjere informacije. To što rade drugi nije opravdanje za loše napisanu stvar.

   Lažno prezentiraš, ne stavljaš potpune informacije, a samim time obmanjuješ čitatelje. index like članak.

   Slobodno se ti pjeni koliko hoćeš. Zasita nije teško napisati nešto s glavom i repom, a istovremeno poštovati čitatelja tako da mu preneseš točne informacije.

Podijelite ovu stranicu