1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Starcraft

Rasprava u 'Virtualna Arena' pokrenuta od Uniq, 20. Travanj 2007..

 1. Faint Smile

  Faint Smile ilija64

 2. Neqael

  Neqael What the hell?!

  Evo pokrenuo sam StarCraft II Starter Edition nakon "godinu dana" skidanja i ažuriranja.
  Zanimljivo je, svakako ću odigrati ovu besplatnu a sad hoću li kupiti punu verziju, vidjet ćemo.

  Nego onaj uvodni video, onaj koji je bio predstavljen na samom početku prezentacije igre sa onim zatvorenikom koji postaje terran marine.
  Ne izlazi mi iz glave završna scena dok divani onu cigaru.
  Kako može disati ispod kacige s onom cigarom?
   
 3. Klosharr

  Klosharr The Wild Rover

  podesi si filtere zraka unutar kacige onak kak mu paše :D
   
 4. Mercenary

  Mercenary Gaunt's Ghost

 5. Neqael

  Neqael What the hell?!

  Nevjerojatno kako jedna jednostavna pjesmica može nadmašiti 99% hitova takozvanih domaćih selebova.
  Neka, baš mi je drago za njega :up:
   
 6. Mercenary

  Mercenary Gaunt's Ghost

  Nevjerojatno kako jedna jednostavna pjesmica može nadmašiti 99% hitova takozvanih domaćih selebova.
  Neka, baš mi je drago za njega :up:


  A dobro , ovo i Banelings su parodije slavnih hitova , ali recimo SCV lovesong je original :D

  Ma super su pjesme :)
   
 7. kalthir

  kalthir woof woof

  http://imgur.com/a/TBgtc

  malo protoss unit wallpapera.
   
 8. Artonys

  Artonys Wolves Die Young

  I tako, izašao HoTS, tj. novi StarCraft DLC.

  Dakle, ne radi se o posebnoj igri, već doslovce o ekspanziji. Ne može se igrati Heart of The Swarm bez Wings of Liberty, što je malo bez veze.

  In other news, PETA se odlučila na akciju "Zerglings have feelings too" i na launchu je dijelila gamerima koji su kupovali igru letke za podizanje svijesti o egzotičnim životinjama.

  [​IMG]


  XD
   
 9. ^????Waaaat??

  Starcraft.... jedan od dvije najdraže strategije svakog gejmera - drugu si po osobnim afinitetima stavite - i jedina koja se pamti. :))))


  Starcraft 2... još prerano za uspoređivati s originalom koji je, treba podsjetiti, sazrijevao 15 godina. So far, nice try, iako bih radije da priču nisu ni nastavljali ako je ovo s čim su dosad izašli, najbolje što mogu dati. /=

  "This'z'Jimmy" reče Raynor i da mi prvi nadimak. No more of that :,(
   
 10. Sherpa

  Sherpa Legenda

  Napokon mi je Blizzard dodao Legacy of the Void multiplayer betu u account. Budem probao pokoju partiju, vjerojatno neće ići baš najbolje zahrđao sam koliko dugo nisam igrao.

  Ipak, prava stvar koju čekam je sama kampanja jednom kada igra izađe.
   
 11. MarkaN

  MarkaN I'm Batman

  Ako si Terran ili Zerg, you'll be fine!
   
 12. Sherpa

  Sherpa Legenda

  Toss mi je najdraza rasa za multiplayer.
   
 13. MarkaN

  MarkaN I'm Batman

  If starcraft characters were within a school :facts:
  Jim Raynor: Where's everyones homework!?
  Artanis: My homeworld?! It was consumed by the zerg!
  Jim: I said "homework"...
  Artanis: Oh... that was eaten by zerg, too...
  Jim: Fine. Sarah! Where's YOUR homework?
  Sarah Kerrigan: Uhhh, i ate it.
   
 14. MarkaN

  MarkaN I'm Batman

  Cijela Legacy of the Void Prologue kampanja što sam odigrao, konačno :]


  -> StarCraft II – uvod u Legacy of the Void kampanju | GoodGame.hr

  "Ovdje su tri Prologue misije u kojima Zeratul, na putu do Artanisa, samostalno oslobađa zarobljene Protosse, te razotkriva ključna saznanja posljednje misterije mračnog proročanstva. Prva misija nalazi se u Terranskoj bazi za istraživanje koju istovremeno Kerrigan probija sa hordama Zerga te je cilj osloboditi Protosse prije nego li Zergovi unište reaktor energije. Druga misija otkriva stare Protoss rivale Tal’Darim čija se prava slika upravo prikazuje kako opsjednuti provode volju mračnog boga Amona. Ista se bazira na prikupljanju plinovitih resursa što vremenom eruptiraju na mapi ne bi li se skupilo dovoljno snage da se probiju vrata hrama i zaustavi ih u destruktivnim nakanama koliko je moguće. To se upravo radi u trećoj misiji koja je poput “dungeon misija” iz WarCrafta, bazirana na mikro-menadžmentu. Dobra je to paleta raznovrsnosti misija, jedna je mikro, jedna makro, jedna oboje. Jedna je u svemirskoj stanici, jedna na površini planeta i jedna u mističnom starom hramu.

  Misije su zabavne i interesantne, međutim samo to. Ništa posebno novo (mada nove mogućnosti na postojećim jedinicama su svakako dobrodošle), te ćemo za bilo kakav širi spektar mogućnosti (kao što su već prikazane selidbe baza ka novim resursima, nova lica i oblici starih jedinica, nadogradnje, podešavanje tehnologije i sl.) očito morati pričekati punu igru. Ono što kampanji uistinu zamjeram su neoptimiziranost, razni bugovi koji variraju od misije do misije (što će reći da su Blizz-ovci bili površni ili da čak ni Prologue nije dovršen do kraja) i ograničenost u samim misijama po pitanju gameplaya. One se mogu preći samo na jedan određen način sa određenim, unaprijed postavljenim, jedinicama. Nema mjesta za alternativne strategije i bitno drukčije kompozicije, svaki put je uglavnom isto. Također, priča je bolno pojednostavljena što bi veće fanove moglo iznervirati, kao i ne previše zahtjevna “Brutal” težina. Istina, jesam osrednji kompetitivni StarCraft igrač, međutim ako i ja potpuno van forme bez problema pregazim kampanju na najvećoj težini onda znači da nije dovoljno teška. Nadajmo se da ćemo u nastavku dobiti bolju priču, više mogućnosti i više izazova, jer ovo je posljednja kampanja i zato bi trebalo da traje.

  Uz sve pluseve i minuse Prologue je u svakom slučaju dobrodošao. Blizzard je komotno mogao preskočiti taj dio produkcije i izdati samo multiplayer Betu (kao u HOTS), dok u ovom slučaju imamo nešto kao Demo izdanje singleplayera što je itekako dobro. Istina, očito se nije moglo odoljeti da pristup bude ekskluzivan onima koji su unaprijed naručili igru, međutim rečeno je da će Prologue biti svima dostupan prije izlaska same igre, kao i sama Beta kada se širom otvore vrata."
   
 15. Sherpa

  Sherpa Legenda

  Baš je super nekroati stare topice :)

  Jel itko probao sc2 co-op misije. Jedna od najboljih stvari koje su dodali. Pravi ssu gušt, osim kada ti je suigrač potpuni panglu
   
 16. Ivanhoe

  Ivanhoe Dr. Disco

  Zvuči najs, kak to ide?
   
 17. Sherpa

  Sherpa Legenda

  Na raspolaganju je određen broj misija - mislim da su sve redom iz pojedinih kampanja, samo prilagođene za dva igrača. Ta dva igrača moraju surađivati kako bi odradila misiju - nilo da brane bilo da napadaju.

  Prije početka misije izabireš lidera s kojim ćeš igrati. Recimo Jim Raynor je (čudna li čuda) terran kojima raspolaganju ima pješadiju, tenkove i dosta zračnih snaga. Nema sve što terran inače ima nego samo neke - kao i neke unikatne nadogradnje. Recimo da je 'usko speijaloziran'.

  Svaki od lidera ima dodatne sposobnosti koje pomažu - jim može svakih par minuta na određeno vrijeme pozvati Hyperion. Svoj battlecruiser iz kampanje koji itekako pomaže. Svakom završenom misijom dobivaš iskustvo koje ti levela lidera, i time otključava dodatne opcije. Od marinaca s više hpa pa do poziva banshee napada u određenu zonu. Na to možeš gledati kao ulti u (ponajprije) mobama, ali nije pošto recimo Queen of Blades ima drugačiji koncept - ona je zasebna jedinica koja ide s vojskom.

  Što je veća težina to je teže, ali je i nagrada u obliku iskustva bolja. Recimo meni je hard (3/4 po potanju težina) trenutno optimalni izazov. A onda su tu mutacije - tjedni izazov koji donosi još neku pizdariju protivnicima - bilo da se protivničke jedinice blinkaju kadgod prime dmg ili da imaš oluje na mapi kojenti unište vojsku ako ista uđe u nju. Tu recimo moram igrati na za jedan nižoj težini.
   
 18. Sherpa

  Sherpa Legenda  Novi patch izgleda sexy
   
 19. Sherpa

  Sherpa Legenda

 20. Sherpa

  Sherpa Legenda  Nova će bit fora commander
   

Podijelite ovu stranicu