1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest
 2. Dobrodošli u novi dom Eydisa.

  Forum je prošao kroz premještanje i sada je na novom serveru i domeni. Ukoliko primjetite neke nedostatke, molili bismo vas da obavjestite administraciju u dotičnoj temi.

  Hvala na razumijevanju.
  Sakrij obavijest

SF&F Korner@NoćKnjige 2015.

Ayllwyn // 24. Travanj 2015. u 22:59
 1. Ayllwyn

  Ayllwyn pretty boy

  SF&F Korner@NoćKnjige u organizaciji portala Inverzija.net održao se 23. travnja u prostoru Branimir centra u Zagrebu u trajanju od 14:00 do 23:00 sata. Program je bio bogat, razgovori, tribine i predstavljanja knjiga upotpunila su ovaj književno-fantastični događaj.

  Središnji događaj SF&F Kornera bio je razgovor i javljanje Neila Gaimana uživo putem videolinka. Neil je veselo odgovarao na unaprijed pripremljena pitanja, pod moderaturom Tatjane Jambrišak, a potom i na pitanja iz publike. Osim razgovora o njegovim djelima i načinu na koji se priprema i piše, Neil je, na opće veselje publike, nagovjestio mogućnost posjeta Hrvatskoj.

  20150423_174354.jpg

  Osim razgovora s poznatim piscem, program je nudio još i predstavljanje novog broja Siriusa B, predstavljanje romana "Dublje od bezdana" mladog autora Davida Kelčića, kao i predstavljanje romana Aleksandra Žiljaka "Poseidonia".
  Nakladnik Lumen je najavio nove knjige, a SFera je najavila ovogodišnji SFeraKon, koji će se održati 15.-17.05. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Budući da na SFeraKon dolazi kao počasna gošća, razgovor putem videolinka, obavila je i spisateljica Kate Elliot.

  20150423_175955.jpg

  SF&F Korner nudio je osim glavnog programa i neke popratne zabavne sadržaje. Pub kviz o poznavanju SF žanra bio je odlična zabava, a i posjetitelji SF&F Kornera su mogli osvojiti vrijedne nagrade. Naime, svaki puni sat na štandu s knjigama održavala se nagradna igra u kojoj su posjetitelji mogli osvojiti majice, šalice ili pak kino ulaznice za CineStar Zagreb, a Fantastic Zagreb je dijelio tri ulaznice za ovogodišnji Fantastic Film Festival.

  Zagreb je dobio još jedan prekrasan fandomski događaj, čiji je najveći nedostatak bila mala posjećenost. Unatoč zabavnim i raznolikim sadržajima, i besplatnom ulazu, Branimir centar djelovao je prazno. Ipak, inverzija.net je odradila odličan posao i željno iščekujemo iduću godinu.

  Vezane teme na forumu:
   
  MarkaN, Lady Charlotte, Lord i 2 ostalih se sviđa ovo.
Crazy cat lady
Bavi se svime i svačime, voli započinjati projekte, ali ih ne voli dovršavati. Ne može živjeti bez serija, sira, čokolade i Interneta. Fantastiku voli jer je fantastična, pa će tako i njeni članci uvijek biti fantastični. Ako vam se ne svide, naći će vas i ukrasti vam dušu. Ne šalimo se.
porta2_tags:

Podijelite ovu stranicu