1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Nova Dark Souls igra na horizontu

MarkaN // 7. Lipanj 2015. u 13:19
 1. MarkaN

  MarkaN I'm Batman

  Uvijek smo slutili da će se prije ili kasnije Miyazaki i njegov originalni tim vratiti Souls serijalu nakon što završe ekskluzivni Bloodborne i izgleda da su te slutnje sasvim opravdane. Glasine su dugo već kružile no sada smo dobili i prve slike u kojima nije ništa drugo nego prepoznatljivi Dark Souls do najmanjeg detalja. Naravno, to ne znači da će igra nužno izaći ili da je potvrđena kao Dark Souls III međutim i dalje je neporeciv dokaz da je nova Souls igra u razvoju.

  ZEcWCKC-ImgurDVA.jpg

  Prema informacija "pouzdanih izvora" novi "Soulsi" bi trebali izaći tijekom 2016. godine za PS4 i XOne dok je PC kao "pod razmatranjem". Očekuju se inovacije u PvP-u, a igra će se startati sa odabirom među ni više ni manje nego 10 različitih klasa. Swordfighting Arts itemi omogućit će pristup novim specijalnim potezima, a dobre stare logorske vatre ne samo da će biti prisutne već će ih se moći kreirati na određenim mjestima ovisno o situacijama.

  ELe8BlD-ImgurDVA.jpg

  Brojkama se pridružuju: 12 novih velikih lokacija, 45 vrsta protivnika, 15 bossova, 100 vrsta oružja, 40 oklopa (+ sve ostalo što se vraća u serijal) te čak 60 minuta cutscena, ponovno kreiranih u engineu igre.

  Za kraj, činjenica da se štitovi koriste u dotičnim slikama daje naslutiti da se ipak neće igra fokusirati ili bolje reći; ograničiti na prvenstveno napadački gameplay kakav je bio prisutan u BloodBorne-u. Također, pitanje je ima li značenja u činjenici da se na slikama koristi Dark Souls 1 HUD. Dark Souls 2 jest imao određene napretke u odnosu na jedinicu, međutim gledajući u cjelosti, Dark Souls 1 je ipak bolja igra stoga niti to nebi bilo nimalo loše.

  HpBpWJ2-ImgurDVA.jpg

  Sa iskustvom prikupljenim u Demon Souls, Dark Souls i BloodBorne igrama nema sumnje da je From Software spreman podići Souls serijal na novu stepenicu i ponuditi nam najbolju igru dosada.

   
Roker, gamer, fantasy i SF fanatik sa dobrim okom za detalje i čitanje između redova, alergičan na površnosti, nedostatke kreativnosti i prosječnosti. Stvorio Lock´N´Load - nezavisni hrvatski gaming portal, kao kreativan i kvalitetan odgovor na ustajale i generične komercijalne gaming stranice, sad je već veteran domaće gaming scene, a među ostalim pisao je i članke u časopisu Plan B. Trenutno umirovljen što se tiče aktivnog pisanja, no ipak bez obaveze napravi tu i tamo neki članak za GoodGame.hr kao i Eydis te piše razne članke istih tematika na engleskom na svom blogu - MarkaN's BLog.
porta2_tags:

Podijelite ovu stranicu