1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Najavljen Fallout 4

Sherpa // 3. Lipanj 2015. u 16:23
 1. Sherpa

  Sherpa Legenda

  Čekanje je završilo, Bethesda je službeno najavila ono što smo nagađali zadnje dvije i pol godine – dolazi nam Fallout 4.

  Fallout 4.jpg

  Glasine su dolazile sa svih strana, a kada smo saznali kako će Bethesda (po prvi puta) na E3 održati novinarsku konferenciju, bilo je jasno kako je ovo godina u kojoj će ga (napokon) službeno najaviti. Objava je ipak došla nešto ranije, zašto čekati E3 kad se trailer može staviti desetak dana ranije kako bi svi o njemu pričali. Za E3 nas vrlo vjerojatno čeka gameplay prezentacija.

  Što za sada znamo? Malo toga. Nema niti okvirnog datuma izlaska, to vjerojatno čuvaju za E3. Platforme za koje će biti dostupne su PC, PlayStation 4 i Xbox One, što znači kako je stara generacija ostavljena na milost i nemilost nuklearne apokalipse. Mjesto radnje mogao bi biti Boston, baš kao što su glasine najavljivale. Moje oko ne poznaje taj grad, no pojedini reddit detektivi kazuju kako u traileru možemo vidjeti neke znamenitosti tog grada.

  Fallout 3 je zadnji numerirani nastavak serijala, kojeg je Bethesda izradila sada već daleke 2008. godine.

  Obavještavat ćemo vas kako informacije budu pristizale, a dok to čekate, zaronite u zgodan trailer s kojim je Fallout 4 najavljen.  Ovaj članak je također objavljen i na 227gaming.com

  Vezane teme na forumu:
   
  Glupinickname se sviđa ovo.
porta2_tags:
  1. MarkaN
   MarkaN:

   Grafički izgleda prilično zastarjelo (čitaj Unreal 3 Engine-like) al hej, tko još igra Fallout zbog grafike :) Nadam se samo da sa tak skromnim vizualima budu jednako skromni hardverski zahtjevi pa da mogu zaigrati i na svojoj past-gen, još malo pa zahrđanoj kanti :) Sviđa mi se bolji raspon boja i settinga (noćna scena pogotovo očarava i pokazuje se kao jedna od većih promjena), samo još da gameplay, mehanika i dobra priča naprave svoje. It's about time!

   Posljednje uređivanje: 6. Lipanj 2015.
   dorca vorbarra se sviđa ovo.
  2. Ayllwyn
   Ayllwyn:

   Meni zapravo izgleda super. Nisam fan fallouta, ali ovo bi možda čak i zaigrala. :belj:

   Sherpa se sviđa ovo.
  3. Belmorn
   Belmorn:

   zastarjela grafika je dobra vijest za mene :) znači da postoji šansa da mogu pokrenut igru

  4. Ivanhoe
   Ivanhoe:

   Zastarijela grafika je loš naziv za nešto što izgleda lijepo, a nije "next gen" tech demo kvaliteta. Grafika je fajn i nije zastarijela.

  5. Belmorn
   Belmorn:

   "zastarjelo" je ispravan naziv, bio ružan ili ne.
   next gen je zapravo current gen. grafika je fajn, al sigurno nije current

  6. MarkaN
   MarkaN:

   Zapravo bitniji je (ili bi trebao biti) dizajn nego sama grafika. Grafika je kao zlato na peharu, daje sjaj ali ne znači puno ako nije oblikovano kako treba. Dizajn je ključ, bez njega nema ni dobrog izgleda.

  7. Ivanhoe
   Ivanhoe:

   Uopće ne, zastarijelo je po meni recimo morrowind grafika, nešto što te baca iz takta jer je demode i nedovoljno za današnji pojam imerzije. To je pojam zastarijelog, a ne ove finese ko ovo ili Fallout trojka.

   Ono što je zastarijelo u trojci je npr. bilo mutavo držanje puške i animacije ko da se radi o pucačini s početka stoljeća. A u četvorci dosad nisam vidio ni jedan zastarijeli piksel. Vidjet ćemo da li će i dizajnerske odluke biti na razini.

   Uostalom prva kritika koju možeš naći u 99% površno odrađenih recenzija je zastarijela grafika čak i kad se radi o traileru bez gameplaya, ma čak i kad isto nema smisla ko kod Pillarsa. Dated art kako veli PC gamer.

  8. Belmorn
   Belmorn:

   Koje filozofiranje.
   Naravno da mi je bitnije da igru mogu pokrenuti nego da likovi imaju vidljive pore i celulit.

   Lord se sviđa ovo.
  9. Ivanhoe
   Ivanhoe:

   Rekao sam sasvim jasno što meni predstavlja pojam zastarijelog, bilo da je riječ o grafici ili nečem drugom. Ako ti vidiš neku transcedentnu filozofiju - sry ne mogu jednostavnije. :ball:

  10. Belmorn
   Belmorn:

   MarkaN se uhvatio fantaziranja, a tvoj pojam zastarjelog mi je previše dramatičan.

  11. Ivanhoe
   Ivanhoe:

   Pa gle možemo mi klasificirati grafiku kao aktualnu recimo Witcher 3 i sve prije toga je zastarijelo, čak i DA3. Isto kao što je po toj logici računalo staro par mjeseci zastarijela tehnologija jer je izašla nova serija graf. kartica no postoji po meni jedna zona aktualne grafike recimo od Fallouta3 i prvog Dragon Aga koja jest starija ali nije zastarijela po meni.

   Ali ovo sad već prelazi fakat u filozofiju pa idem spavat. :mrgreen:

  12. Artonys
  13. Belmorn
   Belmorn:

   bla, bla
   mislim da se možemo svi složiti da je estetika fallouta 3 bila prilično lame. nakon trailera se nadam da će četvorka sa sličnom grafikom imati bolju estetiku.

  14. MarkaN
   MarkaN:
   Posljednje uređivanje: 10. Lipanj 2015.
  15. Belmorn
   Belmorn:

   Ne fantazira nego filozofira, i to o stvarima koje nisu bile tema rasprave.
   Poanta priče je da mi je drago što novi fallout izgleda kao da je izašao prije par godina, jer to znači da nema brutalne zahtjeve i moći ću ga pokrenut.

Podijelite ovu stranicu