1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Likovi iz igara na velikom platnu

Ayllwyn // 1. Svibanj 2015. u 12:37
 1. Ayllwyn

  Ayllwyn pretty boy

  Budući da se snima Assassin's Creed film u kojem će Michael Fassbender tumačiti ulogu Desmonda Milesa, odlučila sam napraviti kratki popis casting ideja i za ostale igre koje bi jednoga dana mogle doći na velike i male ekrane.


  Dante (Nicolas Hoult)
  Devil May Cry
  dante-devil-may-cry-5-15670-400x250.jpg
  Vjerujem da ovo nije možda najpopularniji izbor, no snaga Hollywoodske šminke i Nicolasovog (često podcijenjenog) talenta, mogla bi dovesti do jedne fantastične filmske adaptacije.


  Prince of persia (John Abraham)
  Prince of Persia
  PrinceOfPersiaWallpaper2800.jpg
  Uz svu silu glumaca koji nisu bijeli, Hollywood se odlučio za Jake Gyllenhaala. Reboot nam je potreban sa osobom tamnije boje kože, a John Abraham je izvrstan izbor.

  Garrett (James Franco)
  Thief: The Dark Project
  tumblr_n2nektlGyJ1qib0d2o1_1395173261_cover.jpg
  Još jedan relativno nepopularan izbor. Za mračnjaka kakav je naš najpoznatiji lopov postaviti napušenog šaljivđiju? Franco je u filmovima poput "127 sati" pokazao izniman talent i cijeli spektar emocija. Uz malo šminke, i lažnih ožiljaka, tu smo.

  Alice (Taylor Momsen)
  American McGee's Alice
  gfs_16831_2_17.jpg
  Slatkicu, dobro nam poznatu iz filma Kako je Grinč ukrao Božić, rado bih vidjela u ulozi Alice. Taylor je odrasla u jednu ozbiljnu rokericu, i iako se povukla iz svijeta glume, ovo uloga bi joj savršeno odgovarala.

  Lara Croft (Anna Popplewell)
  Tomb Raider (2013)
  lara_croft_by_sanyacroft25-d62hbq8.jpg
  Anne se možda sjećate iz Kronika iz Narnije. Prekrasna britanka, vrlo lako bi mogla popuniti Larine cipele. A i vrijeme je da Angelina preda svoju štafetu.

  Gordon Freeman (Edward Norton)
  Half-Life
  190973-gordon1 (1).jpg
  Iako je možda Hugh Laurie logičniji izbog, kad gledamo samo izgled, Edward bi unio nešto svoje u ulogu Gordona, što bi ga na velikom ekranu učinilo jedinstvenim.

  Rochelle (Shanola Hampton)
  Left4Dead 2
  L4D2-Rochelle-left-4-dead-2-37927879-1280-720.jpg
  Osim što je Shanola poslužila kao model za stvaranje Rochelle, zvijezda Shamelessa je pokazala da može biti opaka, opasna, zavodljiva i da zna baratati oružjem. Savršen izbor za klanje zombija.

  Faith Connors (Chiaki Kuriyama)
  Mirror's Edge
  1678560.jpg
  Japanska glumica, zapadu najpoznatija po ulozilu u Tarantinovom Kill Bill:Vol.1, je odličan izbor za Faith. Snažna, okretna, zvijezda akcijskih scena, prenijela bi duh Faith Connors na velike ekrane.


  Kako biste vi odabrali? Postoje li još neki likovi iz igara koje želite gledati sa zdijelom kokica u krilu? Recite mi svoje odabire, možda nas Hollywood posluša u jednom trenutku i daruje nam neke od ovih filmova.
   
  MarkaN, Falak, Ivanhoe i 3 ostalih se sviđa ovo.
Crazy cat lady
Bavi se svime i svačime, voli započinjati projekte, ali ih ne voli dovršavati. Ne može živjeti bez serija, sira, čokolade i Interneta. Fantastiku voli jer je fantastična, pa će tako i njeni članci uvijek biti fantastični. Ako vam se ne svide, naći će vas i ukrasti vam dušu. Ne šalimo se.
porta2_tags:

Podijelite ovu stranicu