1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Lemuria: Početak

Rasprava u 'Krčma ~Pod Zmajevim Krilom~' pokrenuta od Lord, 26. Srpanj 2016..

 1. Lord

  Lord Aesir Illuminati

  Sjedeći knut je primjetio migoljenje pjeska, jedva primjetno, ali postojano. Kao da je sama dina, na čijem dnu se nalazite, disala jedva primjetno.
   
 2. aasgardium

  aasgardium Eydishan

  "Erm, drugovi, ne bi vas htio smetati u posmatranju magičnih sila ali ovaj pijesak se miče, kao da diše" hladno je rekao Knut.
  Sada se polako uspravio, "Dovraga, budite spremni" rekao je postavljajući šake na drške mačeva.
   
 3. dorca vorbarra

  dorca vorbarra Kiss me

  "Hiljadu mum tvorića", uzdahne rama. "Nije valjda divivsko mravolovac ili tako nešto. No, idemo u nove pobjede", pokuša se skoncentirati kako bi pojačao koheziju pijeska koji se micao, i stvrdnuo ga, otežavajuči time izlazak...čemuveć.
   
 4. Strahozec

  Strahozec Douchebag

  Sand (kako mu i ime veli) se osjećao kao na domaćem terenu
  Uze dvi mješine vode, iskidao ih nožem i prolio na pijesak ispod nogu a onda je skupio svu magičnu energiju i počeo od vode i pjeska od sebe raditi Golema
   
 5. Lord

  Lord Aesir Illuminati

  Pripremali su se za bitku, čiji je tihi jecaj lagano opadao u ništavilu nepoznatog. Iako je pijesak postao tvrd, a zemljani Golem izronio iz njega da čuva tvorca i nejgove suputnike, disanje se nastavilo u revijalnom tonu.

  Monumentalno, opet maleno. Ulaz u grobnicu ili nekakvo podzemlje je bilo označeno kamenim ulazom nad pijeskom. Pogledavši malo bliže i on se pomicao kao da nešto ispod njega diše.
   
 6. aasgardium

  aasgardium Eydishan

  Knut je bio spreman za novu predstojeću bitku. "Drugovi magičari, što vidite kod onog ulaza? Isplati li nam se ići unutra s obzirom da se i sam taj ulaz miče skupa s pijeskom?" upitao je.
   
 7. Ur-Quan

  Ur-Quan Moderator svoga Inboxa Illuminati

  "Zmija. Zmaj. Reptil. Rep. Biće koje se guta. Cikličnost. Krug. Ponavljanje. Magija? Ili samo upozorenje nečega nasilnog? Nesigurnost. Nešto se ponavlja, nesvjesno samouništavajuće prirode tog ponavljanja. Jesmo li to mi? Nisam siguran, suputnici također. Ne znam."
   
 8. aasgardium

  aasgardium Eydishan

  Knut se ritualno baci na kojena pognute glave, zabivši mačeve u pijesak podigne ruke ispred sebe. "Arese, daj mi savjet" rekao je mirnim ali grubim glasom.
   
 9. dorca vorbarra

  dorca vorbarra Kiss me

  Rama zakoluta očima. "daj mu, daj mu", uzdahne, "Inače nikad nećemo otići odavde!"
   
 10. Strahozec

  Strahozec Douchebag

  I Sand se ponadao da će ga Knut dobit
   
  dorca vorbarra se sviđa ovo.
 11. Lord

  Lord Aesir Illuminati

  Runa uklesana u okvir kamenih vratiju zasvijetlila je crvenom bojom. Bila je očito vidljiva svima i činilo se kao da se može utisnuti unutra.
   
 12. aasgardium

  aasgardium Eydishan

  Knut kimne glavom u znak zahvale Aresu, zatim ustade i pritisne runu.
   
 13. Lord

  Lord Aesir Illuminati

  Pijesak se razmaknuo kako bi napravio prostora velikoj glavi zmije koja se očigledno probudila. Knut je uspio ostati na vrhu njene glave držeći se za kamena vrata. Sad pak, dobila su potpuni oblik. Kruna i ogrlica koja je sezala par metara niz kolosalno tijelo. Vrata su činila središnji dio krune, a dva puknuta stupa krasila su strane krune.

  "Sssssshaaaaaaargh...", činilo se kao da pljuje pijesak iz usta. Zmija je bila relativno pasivna osim jutarnjeg umora koji se odražavao na smrknutom izrazu lica.

  Na trenutak je zmija zastala, kao da vas je tek sada primjetila, zaustavila se trenutak zbunjeno samo da bi progovorila:

  "A? Koji ste sad vi?"
   
 14. Strahozec

  Strahozec Douchebag

  Sand skupi svu snagu i zamahne šakom prema njenoj glavi
   
 15. dorca vorbarra

  dorca vorbarra Kiss me

  "Čekaj!", povikne rama dižući ruku. "Možda se možemo dogovoriti!"
   
 16. Lord

  Lord Aesir Illuminati

  "Ko da si se ti usto' a ne ja. Šta se brecaš tako?", odgovorila je iziritirano zmija.
   
 17. dorca vorbarra

  dorca vorbarra Kiss me

  "Ovajjjj,, jako nam je žao zbog buđenja, ali eto, trebali bismo malu pomoć", umiljato će rama. "naime, trebamo prći kroz...vašu ogrlicu"
   
 18. aasgardium

  aasgardium Eydishan

  "Meni je drago da se vi zabavljate, ali ja bi sišao dolje." reče Knut. "Osim toga ne vidim razloga za nasiljem." dodao je.
   
 19. Lord

  Lord Aesir Illuminati

  "Ha? Gle ovaj mi se na glavu popeo. Ogrlica, što kako gdje? Kud ste krenuli?", spustila je lagano glavu da Knut može sići.
   
 20. aasgardium

  aasgardium Eydishan

  Knut siđe pa reče "Dozvoli nam da se predstavimo. Ja sam Knut Thoriksen, ovo su Rama, Sand i Krasaz. Mi smo krenuli put sedam magova. Poslao nas je neimenovani bog.
  Ja sam dotaknuo runu na vratima i sad smo tu gdje jesmo." "Tko si ti i možeš li nam pomoći?" ljubazno upita Knut.
   

Podijelite ovu stranicu