1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Fantastic Zagreb Film Festival 2015.

Amarok // 25. Lipanj 2015. u 16:41
 1. Amarok

  Amarok Perpetuum Mobile

  Posjetom Eydisu manje-više ste obznanili, urbi et orbi, da volite fantastiku. Možete to poricati koliko god želite, ali vidimo taj sjaj u vašem oku, vi ljubitelji fantastike vi.

  Uzevši to u obzir, zanimat će vas da ovaj tjedan kreće peto rođendansko izdanje Fantastic Zagreb Film Festivala, jedinog mjesta gdje možete naći trilere, filmove fantastike, začudne i čudne drame, horore, razne kratke filmove i ina veselja koja možda inače ne biste imali priliku vidjeti. A možda biste, no ne u okruženju kina. Kad ste zadnji puta gledali Kubrickov majstorski hororac „Isijavanje“ u kinu? A izvrsni novozelandski film „Kad padne mrak“? I mislili smo. Neka, sad imate priliku!

  Festival traje devet dana, i u tom periodu ćete moći pogledati više od 50 filmova u raznim programskim sekcijama, tako da će se pronaći ponešto za svakog ljubitelja žanrovskog filma.

  Po prvi puta u regiji, ove godine možete prisustvovati i Europskom žanrovskom forumu, zamišljenog kao pomoć razvoju, promociji i financijskoj podršci regionalnih filmskih talenata. Ako imate ideju za projekt, moći ćete ju i predložiti – odabrani projekti će ući u daljnji program mentorstva za međunarodne inicijative. Ako samo želite slušati što pametni ljudi s puno iskustva imaju za reći o proizvodnji žanrovskih filmova, komotno možete i to napraviti. Kao što spomenusmo, za svakoga ponešto.

  Od 26. lipnja do 4. srpnja svijet fantastičnih filmova je vaša dagnja! Ili kamenica. Koja je ono razlika? Kontinentalac sam, more me zbunjuje.

  Za više informacija, uputite se na službene web stranice festivala i pogledajte kakve sve divote skriva festivalski program. Vidimo se tamo!

  what-we-do-in-the-shadows.jpg
   
Perpetuum mobile
Autor. Vizionar. Snovoklepac. Plagijarist.
porta2_tags:

Podijelite ovu stranicu