1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Eydis postaje Organizacijska jedinica Društva Cygnus

Ayllwyn // 24. Srpanj 2015. u 12:49
 1. Ayllwyn

  Ayllwyn pretty boy

  11036379_1449672725337585_8573139294587088019_n.jpg

  Društvo Cygnus je neprofitno društvo sa sjedištem u Zagrebu, čiji su glavni ciljevi promicanje kulture, razvoj umjetničkih djelatnosti (kazališna, filmska, plesna, likovna, fotografska, literarna, glazbena, larp - igranje uloga uživo, i srodne), edukacija u kulturi i umjetnosti, međukulturalna suradnja, promocija multikulturalnosti i doprinos razvoju multikulturalnog društva, promocija umjetnosti, povezivanje i suradnja s drugim sličnim organizacijama u Hrvatskoj i u svijetu, promocija tolerancije u radu s mladima, te poticanje umjetničkog i kreativnog stvaralaštva kod mladih i odraslih.

  Društvo će, u svrhu ostvarivanja ovih ciljeva, organizirati razne kreativne i umjetničke radionice, tribine i festivale, s naglaskom na filmsku, kazalištu, vizualnu i literarnu umjetnost, ali i na ostale oblike umjetničkog izražavanja. Promicanje kulture i umjetnosti, kao i poticanje članova i sudionika programa na umjetničko i kreativno izražavanje, sastavni su dio djelovanja Društva Cygnus.

  Jedan od organizacijskih oblika djelovanja Društva je Bad Pun Productions, a službeno glasilo Cygnusa postaje Eydis.

  Dodatne informacije i pojedine upite u vezi rada Društva možete potražiti ovdje ili se obratiti @Ayllwyn privatnom porukom.
   
Crazy cat lady
Bavi se svime i svačime, voli započinjati projekte, ali ih ne voli dovršavati. Ne može živjeti bez serija, sira, čokolade i Interneta. Fantastiku voli jer je fantastična, pa će tako i njeni članci uvijek biti fantastični. Ako vam se ne svide, naći će vas i ukrasti vam dušu. Ne šalimo se.
porta2_tags:

Podijelite ovu stranicu