1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest
 2. Dobrodošli u novi dom Eydisa.

  Forum je prošao kroz premještanje i sada je na novom serveru i domeni. Ukoliko primjetite neke nedostatke, molili bismo vas da obavjestite administraciju u dotičnoj temi.

  Hvala na razumijevanju.
  Sakrij obavijest

Dokumentarni Filmovi

Rasprava u 'Filmovi' pokrenuta od Ayllwyn, 30. Kolovoz 2014..

 1. Strahozec

  Strahozec Douchebag

  Evo ode imamo Hillary govor koji se pojavljuje u dokumentarcu di je vrhunski editiran


  Ovo je označeno kao rasistički govor
  Kako sad to. Hillary rasist. :wtf:
  Ja mislio da su samo trumpovi glasači rasisti a njeni napredni liberali i manjine
   
 2. Ivanhoe

  Ivanhoe Dr. Disco

  Ona je baš onaj karikaturni političar koji se smješka ali će te opljačkat do zadnjeg novčića da udovolji lobijima koji joj trpaju miljune u džepove dok se skriva iza toga kak je super progresivna i tolerantna feministkinja. S time da joj baš ovo totalno ne ide u prilog te se sj♥♥ala po ko zna koji put isto kao i sa pristupom u nedavnoj kampanji kad je pljuvala progresivne i socijalno osvještene glasače da nisu pravi demokrati. U to vrijeme tolerancija i borba protiv diskriminacije nije bila tako profitabilna pa joj se omaklo jer bitne su samo pare na kraju krajeva.

  Zanimljivo kako je ovo gore kod nje "afera" a kod trumpa je to samo jedan od desetak sličnih tweetova dnevno.
   
 3. Strahozec

  Strahozec Douchebag

  Ne govori to meni
  Trebao bi Rin objasnit
   
 4. Ivanhoe

  Ivanhoe Dr. Disco

  Ona za Sandersa ko i ja, to što nitko nije za američkog Keruma ne znači da je za prljave neoliberale. Ali dobra stvar toga što je Drumpf na vlasti je ta da će se demokrati na ovaj ili onaj način skockati ili raspoloviti jer bi sa Clintonicom ostao status quo. Nije da je "anti-establisment" Trump za zlatnom wc školjkom i "putujem na golf sa državnim helikopterima" neki svetac pogotovo kad su mu pola savjetnika u bijeloj kući bankari - čudovišta kojima je na predizbornim skupovima strašio svoje simpleton glasače iz srednjeg pojasa USA.
   
 5. Strahozec

  Strahozec Douchebag

  Jašta nego dašta. I rusi. Ne zabiravimo njih  Nego pogledo sam dosta zanimljiv dokumentarac o ovim uličnim vandalima, pardon, grafiterima i umjetnicima. Kraj me nasmijao a onda sam malo gugla o filmu i producentu koji je u biti najveće ime te scene pa sam osta paf. Ako je to istina šta neki misle onda liku triba dignut spomenik. Koji as
   

Podijelite ovu stranicu