1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
  Sakrij obavijest

Cern Je Dokazao Postojanje Sile

Rasprava u 'Krčma ~Pod Zmajevim Krilom~' pokrenuta od Lord, 1. Travanj 2015..

 1. Lord

  Lord Aesir Illuminati

  CERN researchers confirm existence of the Force | CERN

  Kako možete pronaći na ovoj poveznici, znanstvenici u CERN-u su svojim eksperimentima pokazali da Sila uistinu postoji. Neki od ljudi su već upoznati s tom činjenicom te žive dug niz godina u strašnim uvjetima kako ih društvo odbacuje. Vjerojatno i poznate nekoga. Vjerujem kako će ovaj pomak osloboditi ljude od predrasuda prema takvim ljudima te im omogućiti normalan život, škole i omogućiti im vjenčavanje kako civilno tako i crkveno bez obzira na religijsku pripadnost.

  Doduše Jedi odredi koji su počeli nicati nizom proteklih godina se već oformljuju kako bi pružili pomoć naugroženijima. Teorija o midiklorijanima još uvijek nije prošla sučeljavanje sa znanstvenom zajednicom, ali već postoje glasine kako Srpski Džedajski Pokret (SDŽP) lobira na strane tvrtke kako bi ta ideja što brže prošla kroz kroz sustav do razine meta istraživanja.

  Oglasila se i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je insinuirala da je uvođenje vojnog roka zapravo povezano s otkrićem Sile, ali je odbila dalje komentirati.

  Kakva su vaša mišljenja u vezi otkrića Sile? Jesu li Silisti bolest ovog svijeta ili moderni evolucijski korak? Znate li kojeg Silista i kako se oni nose sa životom?
   
  Falak se sviđa ovo.
 2. Sherpa

  Sherpa Legenda

  Half life 3 potvrđen!
   
  Falak i Lord se ovo sviđa.
 3. Artonys

  Artonys Wolves Die Young

  Mislim da je vrijeme da napokon izađem iz ormara. Prakticiram upotrebu Sile od svoje pete godine, kad su me starci odveli u tajni hram u podzemlju Varaždina. Prvo sam mislio da idemo u sklonište, jer ono, bio je rat. Ali zapravo se radilo o obredu inicijacije. Iako se u filmovima taj red zove red Jedija, Zagorsko-Međimurski red se zove red Vinija. Ne povezivati direktno s Vindijom, makar sam čuo da se u tvornicama Vindije zapravo redovno nalaze starješine našeg reda i prekriju slovo D iz naziva jednom mjesečno.

  Iako sam još uvijek učenik Sile, ona mi se dosad pokazala kao koristan alat. No, ponekad me iznevjeri. Recimo, još uvijek ne mogu manipulirati ljudima, stoga ne mogu na razgovorima za posao još natjerati poslodavce da me prime. Ali super mi je kad trebam recimo pokositi travu vani. Sjednem u dvorište, upalim kosilicu i ona sama ide, a nije ni samohodna.

  Inače, Putin je tajni član našeg reda i vidio sam ga neki dan da ide u smjeru Vindije. Zato nije trenutačno u javnosti i zato se mediji pitaju gdje je. Zapravo je tu, došao je posjetiti nas, braću.
   
 4. Lord

  Lord Aesir Illuminati

  IDI TO PISAT NA TAMBLERU SMEĆE JEDNO SILAŠKO
   
  mrzovoljni trol i Falak se ovo sviđa.
 5. Artonys

  Artonys Wolves Die Young

  NEMOJ ME TRIGGERATI!!!
  BLOGAT ĆU O TEBI I OVOM ANTISILAŠKOM FORUMU!
   
  Falak se sviđa ovo.
 6. Falak

  Falak Jacob Crawley Frye

  Niste sekunde normalni xD
   
 7. Ivanhoe

  Ivanhoe Dr. Disco

  Prestanite se forsat ljudi. :cocky:
   
  dorca vorbarra se sviđa ovo.
 8. Sherpa

  Sherpa Legenda

   
 9. Belmorn

  Belmorn Master of Whisperers

  mlaćenje mrtvog konja...
  [​IMG]
   
 10. Ivanhoe

  Ivanhoe Dr. Disco

  Za trenutak sam mislio da piše bajover.
   

Podijelite ovu stranicu