1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
    Sakrij obavijest
  2. Dobrodošli u novi dom Eydisa.

    Forum je prošao kroz premještanje i sada je na novom serveru i domeni. Ukoliko primjetite neke nedostatke, molili bismo vas da obavjestite administraciju u dotičnoj temi.

    Hvala na razumijevanju.
    Sakrij obavijest

Igre

Viewing only articles categorized with "Igre".

 
Posada svemirskog broda putuje svemirom, obilazi planete za njihove resurse te na svakom planetu organiziraju pijanke epskih razmjera... naime, psihodeličnost ove igre...
Pobjednička nagrada je forumska čast i reputacija, dok poraženi osvajaju besplatnu diskusiju s Lordom u 5 oka. Raširite vijest po Internetima da ne bi bilo suza kasnije.


Za početak neka se nadopišu zainteresirani, a tehnikalije i detalji poslije.
Konvencija ZaKon igre je jednodnevno događanje posvećeno igrama čiji je sastavni dio preuzimanje i odigravanje uloga u raznim oblicima.
Gaming arhiva je novi serijal članaka na Eydisu u kojem ćemo svakoga puta posvetiti se jednoj određenoj igri. Bilo to starije, novije ili oteto iz muzeja.

Za početak, ovdje imamo skrivenog bisera Unreal serijala: Unreal Championship 2: The Liandri Conflict
Dobro je vrijeme za igranje na X platformi. Klikni i saznaj koje igre te očekuju na Liveu nakon što je Microsoft čak i poduplao ponudu besplatnih naslova povodom druge godišnjice Games With Gold programa.
Naš hrabri dopisnik je uskočio u nemilosrdan svijet igre "Don't Starve Together", odlučan prkositi divljim zvijerima i vremenskim prilikama. Suočio se sa svim Maxwellovim nedaćama, pritom ne razmišljajući o vlastitoj sigurnost, a bogami niti onoj njegovih suigrača.
Prve konkretne informacije o novoj Dark Souls igri uz friške screenshot-ove!
Star Wars: Uprising je dinamička RPG igra radnjom smještena samo trenutke nakon događaja u "Return of the Jedi" u Anoat sektoru poznatom po planetu Hoth i Cloud City-u što krasi planet Bespin.
Čekanje je završilo, Bethesda je službeno najavila ono što smo nagađali zadnje dvije i pol godine – dolazi nam Fallout 4.
Veliki Mortal Kombat turnir koji će odlučiti o sudbini svijeta održat će se u Zagrebu.