1. Dobrodošli na Eydis - zajednicu fanova fantastike, sci-fi, igara i umjetnosti. Pridruži nam se!
    Sakrij obavijest
  2. Dobrodošli u novi dom Eydisa.

    Forum je prošao kroz premještanje i sada je na novom serveru i domeni. Ukoliko primjetite neke nedostatke, molili bismo vas da obavjestite administraciju u dotičnoj temi.

    Hvala na razumijevanju.
    Sakrij obavijest

Filmovi

Viewing only articles categorized with "Filmovi".

Američka glazbeno-humoristična serija se sutra vraća na male ekrane.
Noć je, vrata su vam zaključana - samo ste u svom stančiću, zgrbljeni preko tipkovnice. Otvarate jedan tab, drugi, treći, četvrti - dvadeset i treći. Još jedna lijena noć.
Ovaj tjedan kreće peto rođendansko izdanje Fantastic Zagreb Film Festivala, jedinog mjesta gdje možete naći trilere, filmove fantastike, začudne i čudne drame, horore, razne kratke filmove i ina veselja koja možda inače ne biste imali priliku vidjeti.
U nedjelju je u Londonskoj bolnici od posljedica respiratornih problema preminuo Christopher Lee.
Za američke SF filmove iz 1950.-ih znate čak i ako niste pogledali ni jednog. Leteći tanjuri, mutanti i golema čudovišta su i dan-danas dio SF krajolika u igrama poput "Fallouta" i serijama poput "Futurame".

Iako su ti stari filmovi često bili djetinjasti čak i u svoje doba, upravo mi ih to čini simpatičnim. Pogledajte koje filmove vam preporučamo!
Službeni trailer za hit s Mattom Damonom u glavnoj ulozi, koji nam dolazi u studenom ove godine, izašao je danas.
„Mad Max: Fury Road“ većinski se odvija na prašnjavim putevima (češće improviziranim nego uređenim) australskog Outbacka u postapokaliptičnoj budućnosti. Efektivno se radi o jednoj velikoj automobilskoj potjeri, filmu ceste bez ceste. Auti i jurnjava. I bio mi je krasan.
Izašao je prvi trailer za novu CBS-ovu seriju Supergirl.
Hobiji su sve one krasne male aktivnosti koje nam pomažu da svakodnevno ne pošandrcamo. Netko održava svoj vrt, netko igra kompjuterske igre a netko gradi brodove u boci.

Moj hobi su filmovi - posebno oni loši.
Film koji nam na velike ekrane dolazi iduće godine, donosi veliko uzbuđenje kod Marvelovih fanova. Nakon Age of Ultrona, koji je zagrijao atmosferu među Avengersima, dolazi i treći nastavak Kapetana Amerike.